La Junta Electoral de Llíria admet a tràmit la denúncia presentada pel PSPV-PSOE i obliga l’alcalde de Vilamarxant a cancel·lar un acte per considerar-lo electoralista

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge Cerdà, va convocar als propietaris de parcel·les situades en el polígon Enchilagar del Rullo per a promocionar una possible ampliació de la superfície de sòl per a ús industrial. La carta es va redactar el 9 de maig anunciant la convocatòria de la reunió per al 24 de maig de 2023, sabent perfectament que coincidia en plena campanya electoral.
La junta ha estimat la denúncia i ha requerit la suspensió de l’acte.
Vist el requeriment, l’Ajuntament ha publicat en xarxes socials que es posposa la reunió perquè “aquest lloc és un espai electoral i la Junta Electoral de Zona de Llíria li ho ha assignat a un partit polític per a celebrar un acte”, obviant el motiu principal pel qual es posposa l’acte que pretenia ser més que informatiu.
La candidata socialista Vicky Sanchis lamenta el continu abús dels recursos institucionals per a fins partidistes en el desenvolupament de l’actual campanya electoral.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*