El Moto Club Bunyol confirma que el IV Cross Country i Pequenduro Bunyol 2020 queda ajornat

Logotipo del Moto Club Buñol.

Post també disponible en: Castellano

José Miguel Zanón, president de Moto Club Bunyol, ha confirmat que aquesta competició, que ja estava preparada per realitzar-se el 19 d’abril, queda ajornada fins que la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana done llum verda a les competicions ajornades quan acabe aquest estat d’alarma

L’organització de la IV Cross Country i Pequenduro de Bunyol 2020 ha decidit ajornar aquesta trobada esportiva, que estava previst realitzar-se el proper 19 d’abril. José Miguel Zanón, president de Moto Club Bunyol, ha confirmat que tot i que ho tenien tot preparat, “estàvem esperant que Federació es posés en contacte amb nosaltres per veure què fèiem. Finalment ens han dit que s’anul·lava i que quan aquesta situació de confinament acabi es parlarà de les dates de la seua realització “.

Amb motiu d’aquesta situació de crisi sanitària, el Moto Club pretén adaptar-se i solidaritzar-se amb aquesta situació. D’aquesta cancel·lació també informen des del web de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana. Zanón entén que hi haurà altres esdeveniments que s’han de fer també, pel que hauran de quadrar dates.

Estudien que puga realitzar-se el proper mes d’octubre, però, confirma el president de Moto Club Bunyol, “encara és aviat per pronunciar-nos tenint en compte com està desenvolupant-se tot. Quan tinguem llum verda de la Federació podrem pensar dates i veure que no se solape amb altres esdeveniments “.

Segons informa la Federació de Motociclisme al seu web, la cursa d’Enduro que s’anava a celebrar el 5 d’abril a Viver també va ser cancel·lada, ara li ha tocat a Bunyol. La següent serà a Chella el 9 de maig. De moment no han dit res a l’respecte des de l’organització d’aquesta localitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*