El moviment ‘XBuñol’, que naix amb l’objectiu de “canviar el panorama immobilista del municipi”, realitza el seu primer acte públic

Post també disponible en: Castellano

El moviment xBuñol realitza la seua primera reunió pública per a “aconseguir sumar il·lusions” 

Tal com han informat des d’aquest col·lectiu, “dies arrere alguna cosa es va començar a moure per Bunyol i també per les xarxes socials, un primer vídeo que va generar molta expectació i on la població reaccionava a un cartell que apareixia per diferents zones del municipi. Ahir vam poder descobrir que el que hi havia darrere era un moviment: xBuñol, que busca aconseguir grans reptes i canviar el panorama immobilista que viu el municipi. Així ho van posar de manifest en la trobada que han realitzat aquest divendres a la vesprada”. 

“Aquesta primera trobada tenia com a objectiu continuar conformant aquesta agrupació perquè, segons la representació de la mateixa en aquest primer acte: això no és de ningú, això és una cosa que s’està creant, que naix de la necessitat de treballar per Bunyol i que vol un futur millor per a tot el nostre poble”.

“Aquesta reunió ha estat marcada per la il·lusió de moltes persones que procedeixen de diversos sectors socials i productius i amb les ganes de transformar la realitat en la qual està sumida Bunyol, així mateix s’ha tractat d’un esdeveniment molt participatiu i obert, perquè com han relatat en l’agrupació: comencem amb il·lusió i volem fer-ho en companyia de la ciutadania”, han afegit des del col·lectiu.

“Així doncs, durant aquest col·loqui, l’equip de xBuñol ha tingut l’oportunitat de resoldre diferents incògnites de les persones que s’han acostat a aquesta trobada amb la intenció de conéixer més sobre aquest nou moviment que vol aconseguir més oportunitats per al poble”. 

Finalment, l’agrupació ha explicat quin és el seu projecte: “això és una cosa que naix per i per a Bunyol, per això volem dur a terme trobades amb totes les persones i associacions que tinguen alguna cosa a aportar per a millorar la nostra localitat”, han manifestat. 

En aquest sentit, han deixat la porta oberta “a tota aquella gent que vulga donar la seua opinió per diferents mitjans, perquè com han recalcat durant aquesta primera trobada, això naix xBuñol, que és l’important. Si som ací és per a trobar les X que motivaran un canvi i millores per a tota la població, de manera plural, diversa i participativa”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*