Vicky Sanchis optarà a ser la primera alcaldessa de Vilamarxant pel PSPV-PSOE

Post també disponible en: Castellano

Els socialistes de Vilamarxant presentaran a l’alcaldia a qui fora membre del govern socialista com a regidora no adscrita en la legislatura 2015-2019

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Vilamarxant presentarà a Vicky Sanchis Caurín (Vilamarxant, 1979) com a candidata a alcaldessa en les pròximes eleccions municipals que se celebraran el diumenge 28 de maig, la qual cosa podria suposar el fet històric que una dona ostentara per primera vegada la vara de comandament del consistori vilamarxanter.
La candidata a l’alcaldia és llicenciada en Dret per la Universitat de València i compta al seu torn amb experiència en la política municipal, ja que va ser regidora del govern socialista que va encapçalar Jesús Montesinos com a alcalde entre els anys 2015-2019, on va dirigir la regidoria de Festes. 
Vicky Sanchis, al seu torn, ha participat de manera activa en la vida social i festiva del municipi, formant part de diverses associacions locals.
L’alcaldable socialista ha mostrat la seua “satisfacció per poder encapçalar un projecte il·lusionant i necessari per al futur immediat del poble, on s’acaben amb una manera de gestionar que no representa a la majoria dels veïns i veïnes de Vilamarxant”. A més, Sanchis pretén “presentar un projecte col·lectiu, dissenyat segons les inquietuds i necessitats reals del municipi, fent un ajuntament pròxim transparent i eficaç, lluny de personalismes propis d’altres èpoques”.
Per part seua, el secretari general de l’agrupació socialista, Jesús Montesinos, qualifica de “oportunitat molt il·lusionant tot el que Vicky Sanchis representa, per la seua capacitat de gestió, el seu coneixement del poble i la seua empatia amb els veïns i veïnes, un perfil poc habitual en política i que ha d’aglutinar la necessitat de canvi a l’ajuntament i encapçalar el projecte del futur que Vilamarxant necessita”.
La presentació oficial de la candidata socialista es realitzarà el pròxim 26 de febrer a la Casa de Cultura de Vilamarxant, on serà abrigallada per militants i veïns i veïnes, així com per representants comarcals i provincials dels socialistes valencians.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*