Requena acull una xarrada sobre malalties en les vies respiratòries

Post també disponible en: Castellano

Demà dijous, 23 de febrer, a les 18.00 hores, tindrà lloc la xarrada per a famílies “Malalties en les vies respiratòries” de la mà de l’especialista en atenció precoç Sara Rodríguez. La xarrada tindrà lloc en l’espai cultural “Feliciano Yeves” (mercat municipal) i l’assistència és lliure i gratuïta per a tot aquell interessat, si bé l’organització prega assistir sense xiquets a excepció de bebés lactants. En la xarrada, es parlarà a les famílies sobre l’anatomia del sistema respiratori, la respiració adequada i inadequada, quines són les malalties i infeccions més comunes, com previndre les infeccions, que signes o símptomes ens alerten sobre la malaltia de l’aparell respiratori, com fer una adequada rentada de les vies respiratòries o com pot ajudar-nos la fisioteràpia respiratòria. 

Sara Rodríguez Martínez és fisioterapeuta pediàtrica especialitzada en atenció precoç i neuropediatria. Es va formar com a fisioterapeuta en la Universitat Internacional de Catalunya, especialitzant-se en fisioteràpia pediàtrica en la Université Paris Cité de França i la Universitat Internacional de Catalunya. Ha completat la seua formació sobre motricitat en el Institut de Motricité cerébrale de Paris, sobre fisioteràpia aquàtica pediàtrica en la International Aquatic Therapy Faculty i finalment obté el Màster en Atenció precoç en un centre de referència a Espanya, l’Institut Superior d’Estudis Psicològics. 
Compta amb més de deu anys d’experiència en el treball fisioterapèutic amb xiquets/as, realitzant la seua labor en centres com la Clinique du Chateau d’Herblay (Paris), Escola Especial de la Gironde (Bordeus), Cabinet – Masseur Kinésithérapeute (ile-de la Reunion), Centre Integral Creixent (Madrid), Nàixer i Créixer (València) i actualment en ACATUR (associació comarcal d’atenció precoç Utiel-Requena). Com a docent, ha sigut professora associada en el departament de fisioteràpia de la Universitat Internacional de Catalunya. 

Aquesta xarrada ha sigut organitzada per les Escoles Infantils de Requena i Sant Antoni,obrint un cicle de xarrades i activitats que s’estan organitzant en aquest curs per als xiquets/as i famílies del municipi de Requena. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*