El Partit Popular aposta per “blindar” la sanitat pública i lluitar per mantindre l’hospital de Requena 

Post també disponible en: Castellano

El míting que va realitzar el Partit Popular de Requena en la pedania de Camp Arcís va comptar amb la presència d’Ernesto Fernández, número 10 a les Corts, i sotssecretari d’Agricultura, Aigua i Pesca. 
Entre les intervencions que es van realitzar es va parlar de l’estat de la sanitat del municipi. “La ciutadania està tremendament preocupada per la falta de personal sanitari del nostre hospital i en general en l’àrea sanitària, i tem que, si no es fa res, aquest centre puga convertir-se en un futur pròxim en un centre d’especialitats”, afirmen els populars. 
Sobre aquest tema, Rocío Cortés, candidata pel Partit Popular a l’alcaldia de Requena va dir: “Cal lluitar per mantindre un hospital amb totes les àrees cobertes i si es pot ampliar-les, estem parlant de protegir la nostra sanitat pública i, al final, de protegir les vides dels nostres ciutadans”.
En aquest sentit, Fernández “coneixedor de la nostra terra perquè és de Camporrobles, va parlar de la importància de la sanitat per al Partit Popular destacant les declaracions de Mazón on va afirmar que el PP “blindarà” en la Generalitat la sanitat amb un 30% del pressupost. Amb aquesta mesura es pretén reduir els temps d’espera per a operacions bàsiques i va explicar la necessitat d’abordar els problemes, entre altres, de la falta de personal de centres sanitaris com l’hospital de Requena” van destacar les fonts.
Rocío Cortés va explicar que “un dels tres eixos fonamentals dins del “Pla estratègic de reconstruïm Requena”, al voltant del qual s’ha desenvolupat el programa, es troba com a prioritat absoluta protegir la salut dels nostres ciutadans”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*