Mario Sánchez: “Ens esperen els millors anys de la nostra història”

Post també disponible en: Castellano

L’alcalde de Requena i candidat socialista a la reelecció, Mario Sánchez, ha demanat anar a votar diumenge que ve. “Ens esperen els millors anys de la nostra història; tenim grans coses que fer”, ha destacat.

Mario Sánchez s’ha pronunciat en aquests termes durant el míting central dels socialistes requenenses davant un públic que ha omplit l’Espai Cultural Feliciano Yeves. En l’acte també han participat la secretària autonòmica d’Economia, Empar Martínez, i el director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Toni Quintana.

L’alcalde ha detallat alguns dels punts del seu programa electoral i ha subratllat que totes les dades econòmiques són millors que fa huit anys.

Enfront de la “apocalipsi” del qual parlen uns altres, Mario Sánchez ha volgut traslladar “un missatge d’il·lusió” i ha posat l’accent que “tenim grans coses que fer”.

Per part seua, la secretària autonòmica d’Economia ha posat en valor tot el que s’ha aconseguit amb el Govern de Ximo Puig, la qual cosa ha atribuït a “treball, treball i treball” i al fet que “nosaltres no robem”.

Empar Martínez ha assenyalat que es van passar la primera legislatura “netejant” i gràcies a això en la segona “hem pogut construir i plantar moltes llavors algunes de les quals s’ha donat els seus fruits”. Martínez ha continuat dient que la tercera legislatura “es necessita per a poder consolidar”.

Toni Quintana, per part seua, ha criticat que el PP haja votat en contra de totes les mesures per a millorar la vida de les persones. “Són patriotes de llanda”, ha subratllat.

“No ens han ajudat al fet que aquest país i la Comunitat Valenciana estiguen on estiguen”, ha postil·lat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*