El Partit de Requena i Llogarets demana a l’Ajuntament de Requena un tractament urgent contra la plaga de puces de la Vila

Post també disponible en: Castellano

Alguns veïns que van patir les picades van haver d’acudir al centre de salut de Requena.

Veïns del barri de la Vila, de Requena, es van posar en contacte amb membres del Partit de Requena i Llogarets “per a expressar-nos la seua preocupació per una plaga de puces en aquest centre històric requenense” afirmen representants de la formació política d’àmbit municipal. “En concret -afigen- ens van assenyalar diversos carrers on més picades de puces estan patint els veïns i que, alguns d’ells, fins i tot havien hagut d’anar al centre de salut de Requena”. 

Entre les funcions de les corporacions locals “està el control sanitari de la localitat, per la qual cosa és obligació de l’Ajuntament l’eliminació d’aquestes plagues” afirmen les fonts.

Per això, des del PRyA “sol·licitem per registre d’entrada al govern socialista de Mario Sánchez que, de manera urgent, realitzaren un tractament per a eliminar aquesta plaga de puces”. 

“Ha passat el temps i el govern de PSOE i Podemos segueix sense fer res i els veïns pateixen dia rere dia aquesta situació tan lamentable” argumenten des del PRiA. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*