El Partit de Requena i Llogarets denuncia el mal estat del camí natural Túria-Cabriol al seu pas per Requena

Post també disponible en: Castellano

Amb els seus més de 121 km de recorregut, el Camí Natural Túria – Cabriol aconsegueix unir dos dels rius més importants de la província de València: el Túria i el Cabriol. Aquests camins naturals són marcats pel Ministeri d’Agricultura i estándedicados a usos senderistes, ciclistes i eqüestres i permeten l’acostament de la població al medi natural, promovent el coneixement de la naturalesa i els paisatges, així com el desenvolupament rural.

En l’únic d’aquests camins que passa pel municipi de Requena, el camí natural Túria – Cabriol, infinitat de paratges i paisatges destaquen entremesclats amb el llegat cultural que es troba al seu pas. Dins del municipi de Requena es poden contemplar les extensions de vinyes i l’impressionant conjunt històric-monumental de la ciutat, així com  la torre del telègraf, per posar només un exemple. 

El problema ve amb el que des del PRyA “portem denunciant des de fa anys, el mal estat dels nostres camins. Les vies agràries que discorren al pas per Requena i que formen part del camí natural Túria- Cabriol es troben en un estat lamentable i de difícil pas pels usuaris d’aquesta via, sobretot al seu pas per la zona del Rebollar” afirmen des de la formació política d’àmbit municipal. 

Des del PRyA tornen a sol·licitar, una vegada més, “l’adequació dels camins del nostre municipi. El govern socialista  municipal ha de reaccionar d’una vegada per sempre i traure’ns de la paràlisi en la qual ens té sumits quant a la reparació dels nostres camins” manifesten les fonts. 

En opinió del PR i A, alcalde socialista de Requena, Mario Sánchez, “ha d’agafar les regnes d’una vegada per sempre i començar a fer les labors de reparació i manteniment de tots els camins del municipi, aportant el material i la maquinàrianecessària”.

Per al PRyA “la reparació i el manteniment de tots els camins del municipi són una prioritat i el continuarem reivindicant on siga necessari”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*