La regidoria de Comerç de Xest convoca la catorzena edició del concurs d’aparadorisme amb 1.000 euros en premis

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Comerç de Xest ha posat en marxa la catorzena edició del concurs d’aparadorisme, emmarcada en la campanya “Compra a Xest, compra a casa”, una de les accions del pla municipal de foment del comerç local que l’Ajuntament està duent a terme per a pal·liar els efectes negatius de la pandèmia i revitalitzar les vendes dels negocis de la localitat.

L’activitat es realitzarà coincidint amb els dies previs a la celebració de les festes nadalenques, amb la finalitat de fomentar les compres dins del municipi, fent més atractius els aparadors dels negocis de Xest. “A través de la campanya Compra a Xest compra a casa, des de l’Ajuntament volem posar els mitjans perquè els comerços locals acaben l’any veient complides les seues expectatives”, ha manifestat la regidora de Comerç, Brenda Jiménez.

“Aquesta tradició permet que les compres nadalenques, que suposen per a molts una injecció econòmica, s’avancen, i que els veïns i les veïnes gaudisquen ja de l’ambient nadalenc als carrers del seu poble”, ha afegit l’alcalde, José Morell.

En aquesta ocasió es repartiran 7 premis de 100 euros, corresponents a les categories de millor disseny, millor il·luminació, aparador cridaner i colorit, millor disseny amb material reciclat, major originalitat i innovació, millor composició i millor utilització d’elements en moviment; i un premi especial de 300 euros per al millor aparador, sumant així 1.000 euros en guardons per als negocis locals guanyadors. Per a participar en el concurs els comerços hauran d’inscriure’s prèviament en l’oficina de turisme. 

La valoració i decisió del jurat tindran lloc el 16 de desembre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*