El Partit de Requena i Llogarets presenta la seua candidatura a les eleccions municipals davant un nombrós públic

Post també disponible en: Castellano

El Partit de Requena i Llogarets (PRyA) va presentar en el restaurant Alejo, de Requena, davant un nombrós públic la seua candidatura a les pròximes eleccions municipals.

El cap de llista, Joaquín González, va destacar que es tracta de la “alternativa requenense” i va ressaltar “la preparació dels candidats” i el fet que en la candidatura “hi haja candidats de diversos llogarets”.

González va avançar part del programa de la formació política d’àmbit municipal que “no depén de cap partit polític d’àmbit autonòmic o nacional” I va destacar les accions que duran a terme, si aconsegueixen, el Govern municipal, en matèria de seguretat ciutadana, neteja de Requena i els seus llogarets, sanitat , serveis socials, transport públic, turisme , medi ambient i agricultura, entre altres.

González va ser molt crític amb la gestió duta a terme en els últims quatre anys pel Govern municipal de PSOE i Podemos.

Els candidats del PRyA es van mostrar disposats a “donar un canvi important a Requena i els seus llogarets i a millorar la convivència entre els seus veïns, evitant confrontacions en la mesura que siga possible”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*