El Partit de Requena i Llogarets se suma a la manifestació convocada pels agricultors per al 14 de febrer

Post també disponible en: Castellano

“Des del Partit de Requena i Llogarets (PRyA) ens sumem a la manifestació de l’dia 14 de febrer convocada per les associacions agràries a València. Des de la nostra posició com a partit polític d’àmbit local i exclusiu de Requena, volem aportar el nostre esforç a aquestes reivindicacions dels nostres agricultors, com no podia ser d’una altra manera “, tal com han informat des de la formació.

“Som conscients que la situació que travessa el sector agrari és ruïnosa i, davant d’aquest panorama, hem d’unir esforços perquè les administracions europea, nacional i autonòmica es comprometin a implantar totes les mesures necessàries per a garantir la rendibilitat del nostre camp”.

“En aquests moments, la nostra regió és líder en l’abandonament de terres agrícoles, ja que són ja 160.000 hectàrees les que s’han deixat de conrear a la Comunitat Valenciana. A més de tot això, l’edat mitjana dels agricultors gira al voltant dels 62 anys, el que es tradueix en la manca de relleu generacional, provocant amb això la progressiva despoblació del mig rural. d’una banda, als nostres governants se’ls omple la boca amb el tema de la despoblació a l’anomenada “Espanya buidada” i per un altre deixen morir a el camp provocant l’abandó de la mateixa per part dels seus habitants “, han afegit des del PRyA.

“La mala distribució dels fons de la política agrària comuna (PAC), els tractats de lliure comerç signats per la UE amb tercers països que provoquen l’entrada al nostre mercat de productes agrícoles estrangers en competència deslleial, la presa com a moneda de canvi de l’agricultura espanyola en les polítiques de govern europeu, els atacs de l’ecologisme cap a l’agricultura i la ramaderia, l’abusiva reglamentació en matèries fitosanitàries, animals o ambientals, l’augment dels costos de producció, els alts impostos a l’energia, entre molts altres motius, estan provocant que el camp espanyol deixi de ser rendible i, amb això, la ruïna de molts dels nostres agricultors i ramaders, tot sense que el govern espanyol faci res per evitar-ho “.

Des del Partit de Requena i Llogarets també fan “una crida a la resta de formacions polítiques de la comarca perquè estiguin presents el proper dia 14 de febrer al costat dels agricultors, sense lemes i sense banderes, ja que l’objectiu de tots els assistents a la mateixa ha de ser el dels agricultors i amb l’únic propòsit de sumar esforços per aconseguir els objectius de la manifestació “.

“El nostre desig és que el proper dia 14 de febrer a València sigui un èxit total, pel que animem, un cop més, a tota la societat requenense i valenciana a sumar-se a la manifestació”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*