El PP critica el PSOE “haver perdut una subvenció de 180.000 euros ja concedida a l’Eliana”

Post també disponible en: Castellano

«Mitjançant un decret, l’alcalde de l’PSOE SalvadorTorrent, ha renunciat a una subvenció concedida per la Diputació, per un valor de 175.370 euros i de la qual ja havia rebut un 90% en concepte de bestreta al desembre de 2018. Aquests diners anava destinat a “Millores de pavimentació, accessibilitat i instal·lació de voreres a la zona de les Casetes”», segons han criticat des del Partit Popular.

«Un any després, i davant la incapacitat de dur a terme les obres, l’Ajuntament de l’Eliana ha tornat els diners a la Diputació. A la renúncia i devolució de la suculenta subvenció cal afegir que el company socialista, alcalde de Mislata i diputat provincial, Carlos Fernández Bielsa, ha condemnat a el govern de l’Psoe de l’Eliana ha pagar els interessos de demora per haver tingut l’avançament en les arques municipals gairebé un any sense haver-lo utilitzat, un total de 5.724 euros que també ha d’abonar l’Ajuntament de l’Eliana », han afegit des del PP.

El Partit Popular va reclamar explicacions a l’últim ple ordinari després de destapar aquesta situació, i va responsabilitzar «l’haver ocultat la decisió i aquesta pèrdua, de més de 180.000 euros dels veïns de l’Eliana, a la mala gestió i la deixadesa de l’PSOE local».

En paraules de la portaveu de el Partit Popular de l’Eliana, Maria José Marco, «ja no ens sorprèn res, la mala gestió municipal ens afecta a tots. A la manca de seguretat per l’onada de robatoris, la brutícia als carrers o l’increment d’impostos s’afegeix que per no posar-se a treballar, des del Psoe, hem perdut 180.000 € que eren del nostre poble », i ha conclòs« a qualsevol empresa privada si un treballador, per la seva mala gestió, perd 30 milions de les antigues pessetes era al carrer a l’endemà. Aquí no es fa responsable ningú».

«El PSOE va reconèixer al ple que lamentaven haver reintegrat la subvenció i ho atribuïen a no poder tenir a temps l’adjudicació i no poder complir els terminis», han finalitzat els populars.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*