Héctor Troyano (PP), nou alcalde de Vilamarxant amb el suport del Partit Popular i Ciutadans 

Post també disponible en: Castellano

Héctor Troyano, del Partit Popular, ha sigut nomenat nou alcalde de Vilamarxant en la sessió plenària que s’ha celebrat hui a l’Ajuntament del municipi del Camp de Túria després del suport dels representants del Partit Popular i Ciutadans. 

Troyano, que ja va exercir com a primer edil fa quatre anys, governarà durant els dos primers anys de la present legislatura després de l’acord de govern aconseguit entre el Partit Popular i Ciutadans, les dos forces polítiques més votades en les últimes eleccions municipals celebrades el maig passat. 

En la segona part de la legislatura serà Xavier Jorge, fins ara alcalde de la localitat, el que torne a rebre la vara de comandament i es convertisca en el primer edil de Vilamarxant. 

La nou Corporació Municipal de Vilamarxant estarà conformada per set regidors del Partit Popular, cinc de Ciutadans, tres del PSOE i dos d’Acord per Vilamarxant. 

Héctor Troyano, nou alcalde de Vilamarxant, ha assegurat estar molt content davant l’oportunitat que se li presenta per a estos anys: “Per a mi és un orgull tornar a ser l’alcalde del nostre poble i continuar avançant en la línia que hem fet durant l’última legislatura on hem fet importants inversions i millores per a millorar el benestar dels nostres veïns”. 

“Tornem a reeditar un pacte entre Partit Popular i Ciutadans que ha sigut fructífer per al nostre municipi com s’ha demostrat durant els últims anys. Sabem que encara ens queda molta faena per fer però estem convençuts de la línia a seguir per a desenvolupar els projectes que continuen fent del nostre poble un exemple de política local”, ha acabat Troyano. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*