El Partit Popular de l’Eliana aposta per “els nous elianeros”

Post també disponible en: Castellano

María José Marco, candidata a l’alcaldia de l’Eliana incorpora a veïns argentins i veneçolans en la seua llista.

Fernando D’Almeida, el llatinoamericà més jove a participar en unes llistes electorals.

Fernando D’Almeida, un jove provinent de Veneçuela que va arribar a Espanya fa més de quatre anys, i que actualment és estudiant de dret en la Universitat Catòlica de València es converteix així en el llatinoamericà més jove a formar part d’unes llistes electorals.

La candidata María José Marco va destacar la importància de comptar amb joves talentosos i compromesos en l’equip, i va subratllar la capacitat de De Almeida per a connectar amb la comunitat llatinoamericana i aportar una perspectiva diversa i innovadora en l’àmbit polític local.
Per a María José Marco “és molt important comptar amb els nostres veïns d’origen estranger. L’Eliana ha de ser un poble integrador i atendre també les seues necessitats. Tinc molts amics elianeros d’origen veneçolà, anglés, francés, alemany, asiàtic, argentí, etc. i ells són una part fonamental per a crear el poble integrador que jo desitge.”

La candidata del Partit Popular per a l’ajuntament de l’Eliana, María José Marco, ha anunciat que ha depositat la seua confiança en el jove veneçolà Fernando D’Almeida per a integrar les llistes electorals de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.
Fernando D’Almeida, de tan sols 22 anys, és un exemple de superació i esforç. Després de la seua arribada a Espanya, s’ha destacat en diferents aspectes acadèmics i laborals, la qual cosa li ha valgut el reconeixement i la confiança de la candidata del Partit Popular a l’Eliana.
La inclusió de De Almeida en les llistes electorals se suma a la de Sebastían Garino, veí de l’Eliana d’origen argentí, i demostra el compromís del Partit Popular amb la diversitat i la integració de tots els ciutadans, independentment del seu origen. A més, posa de manifest l’aposta del partit pel talent jove i el foment d’una política municipal que escolte i atenga les necessitats de tots els habitants de l’Eliana.

L’Eliana, com molts altres municipis a Espanya, ha experimentat un augment significatiu en el nombre de residents llatinoamericans en els últims anys. La incorporació de Fernando D’Almeida i de Sebastián Garino en les llistes electorals del Partit Popular no sols reflecteix aquest canvi demogràfic, sinó que també marca un pas avant en el reconeixement i la integració de totes les comunitats en la política local, concretament en les files del Partit Popular.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*