El passat i l’actualitat del CD Veterans Atletic de Bunyol, a debat a la ràdio municipal

Post també disponible en: Castellano

En el programa especial van ser presents l’actual president, José Luis Aquila, i l’anterior en aquest càrrec, que a més ha sigut exjugador i membre de la junta directiva, Rafael Rehués.

Aquesta setmana, a través del canal de Youtube de Ràdio Bunyol TV, va poder veure’s l’última entrevista realitzada en els estudis de Televisió de Ràdio Bunyol. En aquesta ocasió José Larrazábal, presentador dels programes esportius de Ràdio Bunyol, Lliure Directe i Connexió Mestalla, acompanyat de Pilar Criado, periodista d’aquesta emissora municipal, van entrevistar l’actual president del Club Esportiu Veterans Atletic de Bunyol, José Luis Aquila, i a l’anterior president, exjugador, membre de la junta i sempre vinculat a aquest club, Rafael Rehués. 
En poc més de mitja hora d’entrevista distesa i molt interessant l’actual i anterior president d’aquest club esportiu buñolense van desgranar el present i el passat d’un club ple de passió pel futbol, que requereix d’una gran implicació de part de jugadors, junta directiva i aficionats. 
Aquest club fundat en 1980 entrena un dia a la setmana en les instal·lacions del camp Beltrán Báguena, del CD Bunyol, i juguen tots els caps de setmana en una lliga regular després que l’any passat, a causa del tema Covid, decidiren no competir. Ara que ja estan de tornada, el nombrós equip de jugadors, el cos tècnic i junta directiva afronten amb molta il·lusió i esperança el final de temporada. 
Tots dos entrevistats van coincidir en l’alt nivell d’exigència que hui dia requereix aquesta competició. A causa d’això i que no són esportistes professionals i tots compten amb edats entre els 30 i els 60 anys, hi ha un gran nombre de lesions musculars. José Luis Aquila, president del club, confirmava que aquest és el motiu pel qual han de comptar amb més de 20 fitxes. “A més el que té de bo aquesta categoria és que et permeten fer totes les entrades i eixides de jugadors que necessites al llarg del partit”, va confirmar.
Els objectius d’aquest club continuen intactes, aconseguir els primers llocs de la lliga, a més de poder disputar totes les competicions que se succeeixen en finalitzar la lliga entorn dels mesos de maig i juny. Rafael Rehués, que forma part del club des que es va fundar en 1980, compte com ha canviat la tècnica de joc, l’exigència i agilitat que ara requereixen els jugadors, “però que entre tots continuarem donant vida al futbol i gaudint de la nostra gran passió”.
José Larrazábal va preguntar als entrevistats pels canvis que actualment poden apreciar-se en el futbol en general, a més del futur, resultats i metodologia de joc del primer equip del CD Bunyol. Van coincidir en l’alt nivell de joc i en la dificultat que suposa jugar en la categoria de Regional Preferent en els llocs superiors, arribar a jugar la Fase d’Ascens i després no poder jugar en Tercera Divisió. “És més difícil pujar a Tercera Divisió, jugant l’actual lliga, i després disputant els playoffs, que una vegada estigues en Tercera, mantindre’t”, va finalitzar Aquila.
Manuel Sierra, regidor de Mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Bunyol, es mostra molt satisfet per l’evolució d’aquesta televisió, “en la qual tots els veïns, associacions i entitats tenen cabuda, i així aconseguir recordar part de la nostra història i afrontar amb il·lusió el futur del municipi i les seues gents”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*