El Pavelló Cobert d’Utiel estrena nova pista

Post també disponible en: Castellano

Centenars d’usuaris gaudiran de la pràctica de diferents modalitats esportives en condicions òptimes gràcies a la instal·lació d’aquest nou paviment d’alt rendiment.

El Pavelló Cobert Municipal compta ja amb una nova pista que millorarà substancialment la pràctica esportiva en aquestes instal·lacions. L’Ajuntament d’Utiel ha invertit un total de 48.393,07 euros per a substituir el paviment d’aquest recinte multiesportiu en el qual centenars d’esportistes d’Utiel i de la zona practiquen diàriament diferents modalitats esportives.
Unes instal·lacions a les quals trauran partit els beneficiaris de les Escoles Esportives municipals, els clubs esportius locals, usuaris del centre ocupacional María Rafols i enguany també s’incorporen els estudiants del grau superior d’animació socioesportiva que s’ha implantat aquest curs a Utiel.
L’anterior paviment de cautxú estava molt deteriorat després de més de 25 anys d’ús i s’ha optat per incorporar un material eficient de PVC amb grossària de més de 8 mm certificat per a superfícies esportives d’interior amb l’aval de les Federacions de Bàsquet-FIBA i Handbol -IHF.
Amb la renovació d’aquest paviment a més d’afavorir un major rendiment als esportistes per l’efectivitat d’aquesta mena de superfícies també ofereix altres avantatges com la major protecció dels jugadors enfront dels colps en les caigudes. A més, el material utilitzat té una resistència especial i el cost de manteniment de la pista és reduït.
Els camps s’han marcat tenint en compte les diferents modalitats esportives que podran practicar-se en el recinte: futbol sala, handbol, bàsquet, voleibol i dos camps de minibasket en els quals a més s’incorporaran noves canastres suspeses.


Instal·lacions amb eficiència energètica


A més de la intervenció integral en el paviment, el Pavelló Cobert també se sumarà a la llista d’edificis municipals que reduiran el cost energètic en substituir les antigues lluminàries per altres eficients tipus LED.
La nova instal·lació d’il·luminació suposarà un estalvi considerable en la factura de llum i facilitarà la visió del joc tant als propis esportistes com als espectadors durant el desenvolupament dels partits en els quals siga necessari el seu ús.
Així els esportistes amateurs i professionals, tant els usuaris de les Escoles Esportives Municipals com els integrants dels clubs esportius locals iniciaran la nova temporada 2021-2022 estrenant instal·lacions amb altes prestacions i amb un disseny especial per a facilitar una pràctica esportiva segura i d’alt rendiment.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*