El ple de Bunyol aprova el Pla Estratègic de Turisme

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol va celebrar en la vesprada d’ahir, dilluns, un nou ple en el qual es va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics el Pla Estratègic de Turisme.
L’edil María Vallés va ser l’encarregada d’explicar la utilitat d’un pla “que ens permet, no sols planificar les accions d’inversió i promoció de turisme dels pròxims anys, també és un document essencial per a poder accedir a subvencions i ajudes, un requisit indispensable”. 
La millora i diversificació de l’oferta turística local, l’aplicació de la sostenibilitat social i ambiental a l’oferta i la consolidació i millor de l’ocupació turística en el municipi són els eixos principals d’aquest document que marcarà el futur del turisme a Bunyol.
En el mateix ple es van aprovar dues accions de minimització de l’impacte territorial sol·licitades per diversos veïns per a construir habitatges, es va obrir el procés de quinze dies perquè es presenten candidatures per a Jutge de Pau Titular, tot això per unanimitat dels grups municipals.

Debat
L’únic punt que va generar debat i diferències en la votació va ser el relatiu a la resolució d’una discrepància i el reconeixement del deute amb un proveïdor d’una mica més de 17.000 euros, concretament de la redacció del projecte de la futura piscina coberta.
IU, PSOE i Unides Podem van defensar que tirara avant amb el seu vot afirmatiu, mentre que PP i IAB van votar en contra.
En el torn de precs i preguntes, l’Associació del Castell va fer un prec a través del PP sobre les condicions de la zona que va ser secundat per tots els grups municipals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*