El ple municipal aprova l’adjudicació del contracte per a la construcció del nou CEIP a Montesano

Post també disponible en: Castellano

El projecte, finançat a través del Pla Edificant, ha sigut una reivindicació de l’equip de govern des de la seua entrada a l’Ajuntament

El ple de Sant Antoni de Benaixeve, celebrat dimarts passat, ha aprovat l’adjudicació del contracte per a la construcció del nou CEIP del municipi, que se situarà en la zona de Montesano. L’aprovació va comptar amb els vots favorables de l’equip de govern, representat per AISAB, PSPV-PSOE i Ciutadans, i del partit de l’oposició Guanyem-SAB. Per part seua, PP i VOX es van abstindre.

Amb l’aprovació d’aquest punt, es ratifica l’acord al qual es va arribar en la mesa de contractació el passat 1 d’abrl i s’avança així en els tràmits que permetran fer realitat un nou centre educatiu al municipi. El projecte, finançat per la Conselleria d’Educació a través del Pla Edificant, ha sigut un treball molt exhaustiu per part de l’equip de govern, qui ha ostentat les competències per a tramitar, contractar i, en definitiva, desenvolupar-ho en la seua integritat.

Es tracta d’un centre molt demandat per l’equip de govern des de 2015, moment en què es van iniciar els primers contactes amb Conselleria. Davant el creixement de població i de les matrícules al CEIP 8 d’abril, des del consistori es va insistir en la necessitat de construir un nou col·legi, i així ho va confirmar finalment Conselleria. El 2018 va començar a tramitar-se l’expedient del Pla Edificant.

La construcció del segon CEIP “permetrà descongestionar el 8 d’abril així com garantir que tots els xiquets i xiquetes del municipi tinguen la seua plaça escolar” assenyala la regidora d’Educació, Carla Sierra. “Es tracta d’una gran notícia per a tot el municipi, un projecte que reflecteix l’aposta del consistori per millorar en matèria de recursos i infraestructures educatives”. En la mateixa línia, l’ajuntament projecta l’ampliació de l’IES Sant Antoni de Benaixeve.

A més, el nou CEIP ampliarà les seues vies d’accés gràcies a la nova passarel·la que connectarà Montesano amb el nucli urbà de Sant Antoni.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*