El PP considera que “el pressupost de l’ajuntament reflecteix la necessitat d’un canvi de govern en Requena”

Post també disponible en: Castellano

“No es pot governar intentant fer en un any tot el que no s’ha fet en la legislatura. El nostre municipi necessita un govern que gestione diàriament, no un govern que intente fer-lo tot l’últim any per a intentar revalidar l’alcaldia”, afirmen els populars de Requena.
El Partit Popular considera que “el pressupost de l’ajuntament de Requena reflecteix l’esgotament de Mario Sánchez i la necessitat d’un canvi de govern en 2023”.
El pressupost “està intentant pal·liar en l’últim any de legislatura totes les necessitats que els veïns de Requena porten quasi 8 anys reivindicant, cansats de la imatge de *deteriorio i abandó que és visible i palpable en el nostre municipi”, manifesten les fonts.
I afigen “els veïns del nostre municipi necessiten un govern que treballe diàriament pel nostre municipi, no un govern que només pretenga escoltar la ciutadania davant l’arribada d’eleccions per a intentar precipitadament cobrir les mancances a les quals s’han vist exposats”.
El nostre municipi “necessita un govern que aposte per Requena i els seus 25 llogarets, i pel seu manteniment i que faça que siga el lloc en el qual els nostres joves desitgen continuar vivint. Requena ha de ser el referent de l’interior valencià” conclouen els populars. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*