La Guàrdia Civil deté a tres homes com a presumptes autors de l’assassinat de Llíria

Post també disponible en: Castellano

Tres homes van acompanyar a la víctima al seu domicili, un xalet de Llíria, i, una vegada en el seu interior, li van propinar una sèrie de colps, sense utilitzar cap mena d’objecte, i com a resultat va morir

Els autors van fugir del xalet amb un vehicle que pertanyia a la víctima

La Guàrdia Civil de València va realitzar dos registres domiciliaris en Llíria i un altre d’Alberic

La Guàrdia Civil ha detingut com a presumptes autors a 3 homes de 22, 23 i 36 anys

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació LLIRIA122, ha detingut a tres persones pels delictes d’assassinat, robatori amb violència, furt d’ús de vehicles de motor i temptativa d’estafa en les localitats de Llíria i Alberic.

L’operació va començar el passat 25 de juny quan es va trobar el cos sense vida, d’un home de 56 anys i de nacionalitat espanyola, en un xalet del terme municipal de Llíria. Els investigadors van aconseguir descobrir que entre la nit del dia 23 i la matinada del 24 de juny de 2022, tres homes van acompanyar a la víctima al seu domicili, un xalet de Llíria, i, una vegada en el seu interior, li van propinar una sèrie de colps, sense utilitzar cap mena d’objecte, i com a resultat va morir.

Els autors van sostraure del domicili diners en efectiu i una targeta de crèdit amb la qual van intentar extraure efectiu, posteriorment, sense èxit. També van fugir del xalet amb un vehicle que pertanyia a la víctima.

Fruit de les investigacions, el passat dia 30 de novembre, la Guàrdia Civil de València va realitzar dos registres domiciliaris en Llíria i un altre d’Alberic. A més, es va procedir a la detenció de 3 homes de 22, 23 i 36 anys, de nacionalitat espanyola, pels delictes d’assassinat, robatori amb violència, furt d’ús de vehicles de motor i temptativa d’estafa.

Per a dur a terme les detencions i els registres han participat membres de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial, Grup del Reserva i Seguretat i patrulles de Seguretat Ciutadana i del Nucli de Serveis.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Llíria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*