El PP d’Alboraig exigix l’obertura del consultori de la localitat

Post també disponible en: Castellano

El PP d’Alborache ha exigit a l’alcaldessa socialista d’Alborache, Paqui Collado, «que defense els interessos de la localitat i reclame l’obertura de l’consultori mèdic que roman sota mínims des del passat mes de març».

«La realitat és que els veïns d’Alborache no tenen metge i amb prou feines tenen servei d’infermeria durant tres hores dos dies a la setmana, mentre que aquest equip d’ATS treballa a Macastre altres tres dies». El portaveu del Grup Popular municipal, David Renovell, ha denunciat que en «plena pandèmia pel coronavirus i amb rebrots actius els veïns d’Alborache no tenen metge».

L’alternativa que es brinda als ciutadans és desplaçar-se fins Yátova «després de concertar una cita telefònica que, en moltes ocasions, no funciona adequadament», ha indicat Renovell.

Els arguments oferts per la Conselleria de Sanitat perquè no hi haga metge a Alborache «són simplement inacceptables, ja que ens diuen que és per prevenir contagis de sanitaris i veïns d’Alborache», ha indicat el portaveu popular.

«Demanem un informe tècnic que avalés aquest tancament de l’consultori i ens va arribar fa uns dies però no ve signat per ningú i hi ha qüestions tan pelegrines com que el recinte no té ascensor quan és una planta baixa. A més, hi ha altres centres que romanen oberts sense complir els requisits d’aquest informe », ha explicat.

Renovell ha criticat que l’alcaldessa d’Alborache «està deixant en l’oblit als veïns» que davant d’aquesta deixadesa de funcions s’han mobilitzat per forçar l’obertura de l’consultori «i per defensar el que són els seus drets a tenir serveis públics de qualitat».

Davant d’aquesta situació -unida a la plataforma comarcal que vol impulsar la construcció d’un hospital per a les poblacions d’aquesta comarca per no dependre de centre hospitalari de Manises- l’equip de Govern municipal encapçalat per Paqui Collado ha culpat d’algunes accions d’assetjament als seus membres a el Partit Popular.

Pel bé general

Per aquest motiu, Renovell ha anunciat que estudiaran emprendre accions judicials contra el PSOE local després de fer un comunicat acusant el PP d’estar darrere d’alguna actitud com pintades o insults.

El portaveu popular ha recalcat que “el PP reclama que Alborache tinga atenció mèdica en condicions i en aquesta reivindicació coincidix plenament amb els moviments veïnals i comarcals que s’estan impulsant, ara bé, sempre des del respecte i la defensa el bé general i no emparant un altre tipus d’actituds que res tenen a veure amb el nostre partit i la seua forma de fer política».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*