El PP de Bunyol considera “innecessària” la celebració de certs actes plantejats per l’Ajuntament en la “Ni Fira ni Festes” 2020

Casa consistorial de Buñol.
Casa consistorial de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

«La situació actual que viu el nostre poble amb augment de contagis i la incapacitat de controlar la pandèmia, ja que aquesta no entén de fronteres, ens obliga a escriure aquestes paraules per manifestar el nostre rebuig a part de contingut de les denominades” NiFeriasNiFiestas 2020″» , tal com han manifestat des del Partit Popular de Bunyol.

«Primer de tot, convé dir que creiem profundament en la cultura, i en els actes duts a terme amb seguretat. Amb aforament controlat i distanciament social. Tot el que sigui a favor de la cultura i el seu desenvolupament ho considerem fins necessari», han afegit.

«No obstant això, considerem una irresponsabilitat la crida per part de Govern Municipal a la celebració de diferents esdeveniments d’oci o el propi Concurs de Xarangues Aquests esdeveniments suposen un risc de salut per als nostres habitants. En primer lloc, posen de manifest la improvisació d’idees, la manca de col·laboració entre les regidories de l’Ajuntament, i, en segon lloc, per les dades que ens donen els científics -sabem que el virus es contagia exponencialment i de manera molt ràpidament considerem que la convocatòria a reunió de moltes “cuadrillicas” és innecessària en aquests moments. No hauria passat res per cancel·lar aquests actes, i sí que pot passar molt per la seva celebració».

«Creiem que la tristesa per no realitzar els actes de les nostres grans societats musicals, la Festa de Sant Lluís, La Tomatina i un llarg etcètera no s’arreglen amb aquest tipus d’actes que considerem pegats ridículs i fan més fàcil la propagació de virus en el nostre poble», han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*