El PP de la Comunitat Valenciana proposa a l’alcaldessa de Requena, Rocío Cortés, com a candidata a la presidència de la FVMP

Post també disponible en: Castellano

La decisió es presentarà en la XVI Assemblea General de la FVMP programada per a demà. Així mateix, el PP ha proposat a l’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdà, com a vicepresident primer.
Juanfran Pérez Llorca, secretari general del PPCV, va fer l’anunci en una conferència de premsa matutina, emfatitzant la importància d’abordar problemes comuns com l’infrafinançament, la despoblació i la falta de recursos en els municipis, amb un enfocament en la cooperació interpartidista.
Pérez Llorca va subratllar la intenció de mantindre una filosofia inclusiva, permetent la participació de tots els partits polítics en els òrgans de govern de la FVMP.
Rocío Cortés, una advocada, economista i professora en la UPV, ha sigut elogiada per la seua capacitat de treball i diàleg amb diferents grups polítics, així com el seu compromís en la lluita contra la despoblació i la seua connexió amb la província de València. Cortés va expressar la seua satisfacció per la proposta i el seu desig de ser un vincle unificador per a enfortir el municipalisme valencià.
A més, es va destacar l’impressionant currículum de Rocío Cortés, incloent-hi premis per la seua labor emprenedora i el seu compromís amb els valors de la universitat. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*