El PP de la Pobla proposa que autònoms i pimes estiguen exempts de la taxa de el consorci de residus

“La concejal de educación y portavoz socialista, Regina Llavata, muestra una grave carencia de sensibilidad hacia los padres y su departamento suma constantes errores en la gestión de los servicios públicos”.
“La concejal de educación y portavoz socialista, Regina Llavata, muestra una grave carencia de sensibilidad hacia los padres y su departamento suma constantes errores en la gestión de los servicios públicos”.

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de la Pobla de Vallbona ha presentat una moció per debatre en el pròxim ple instant a el Consorci València Interior a l’exempció de l’pagament de la taxa de tractament de residus per als autònoms, empreses i pimes de el present any.

Tal com assenyalen en la moció, el Consorci València Interior (CVI) fa uns dies va decidir ajornar el cobrament de la taxa de tractament de residus a tota la ciutadania fins a la tardor, amb l’objectiu d’alleujar la situació econòmica de famílies i empreses davant la present situació econòmica, provocada per la crisi de l’coronavirus.

Per a la portaveu municipal, Mari Carmen Contelles, “considerem que no és suficient amb posposar el pagament, sinó que la veritable ajuda per als autònoms i empreses és que no hagin de realitzar el pagament de la taxa, és a dir, quedar exempts de l’pagament de la taxa d’aquest any “.

“Està a les nostres mans ajudar a mitigar i pal·liar els efectes negatius d’aquesta crisi en la localitat, hem de tenir la voluntat d’unir esforços perquè la recuperació sigui el més ràpida possible, intentant no deixar ningú al camí”, ha assenyalat la portaveu.

Per això des del grup municipal del Partit Popular, esperen que “el govern municipal liderat per Compromís es sumi a aquesta proposta i mostri d’una vegada si vol donar suport amb mesures concretes i palpables a el teixit econòmic de la Pobla”.

“Per la nostra part, seguirem plantejant mesures de caràcter econòmic i social per minimitzar l’impacte de l’COVID-19 a les famílies i empreses de la Pobla de Vallbona, amb lleialtat i responsabilitat. Ha arribat el moment que Compromís i els seus socis de govern, deixin enrere el seu sectarisme i siguin capaços de treballar de manera conjunta amb l’oposició per millorar la vida dels nostres veïns”, ha conclòs Contelles.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*