El PP de la província de València completa l’elecció de 46 presidències locals

Post també disponible en: Castellano

En la segona setmana de celebració dels congressos locals han sigut un total de 18 els conclaves que s’han desenvolupat

Aquesta primera fase s’estendrà fins al pròxim 28 de març i permetrà elegir a més de 120 direccions en l’àmbit municipal

El PP de la província de València ha celebrat aquesta setmana un total de 18 congressos locals que se sumen als 28 de la passada per a completar un total de 46 eleccions de presidents i presidentes del partit en l’àmbit local i que contribueixen a continuar enfortint l’estructura amb vista als pròxims processos electorals.

L’alta participació i l’absència d’incidències ha sigut la tònica dominant en la celebració d’aquests conclaves locals que, en aquesta primera fase, s’estendran fins al pròxim 28 de març quan està previst que s’hagen elegit més de 120 direccions locals.

Així a la comarca de l’Horta Nord ha resultat triat Javier Valero, al capdavant del PP de Bonrepòs i Mirambell, mentre que a Tavernes Blanques s’ha imposat Arturo Ros.

En el Racó d’Ademuz s’han celebrat tres congressos. El primer a Castielfabib on s’ha imposat Eduardo Aguilar; el segon a Casas Altas en el qual el president local triat és César Sánchez i a Vallanca ha guanyat l’actual alcaldessa, Ruth Sánchez.

La coordinadora comarcal de la Canal de Navarrés, Estela Darocas, ha sigut elegida com a presidenta local de Navarrés, localitat de la qual també és alcaldessa. Mentrestant, a la Ribera Alta, Vicente Estruch ha sigut elegit al capdavant de la direcció local de Guadassuar.
L’alcaldessa de Pedralba, Sandra Turégano, ha sigut elegida com a presidenta local del partit en aquest municipi del Camp de Túria. A La Costera, per part seua, s’han celebrat dos congressos locals. En el primer José Luis Ortiz ha guanyat a Moixent, i en el segon Gustavo Aznar ha sigut elegit president local de Llosa de Ranes.

A la Vall d’Albaida, Carolina Mengual ha guanyat en el congrés local de Ráfol de Salem i Óscar Bataller en el de la Pobla del Duc.
Silvia González ha sigut elegida presidenta local del PP de Buñol, mentre que a la comarca de la Regió muntanyenca, Teresa Cervera ha guanyat en el congrés celebrat a Bugarra, localitat de la qual és alcaldessa i a la comarca de la Safor ha sigut María Elena Tellecha qui ha guanyat en el conclave celebrat a Barx.

Finalment, al Camp de Morvedre s’han celebrat quatre congressos. Leandro Martínez ha sigut elegit president local de Canet d’en Berenguer; Francisco Aicart ha guanyat a Gilet; Mariano Condomina a Benifairó de les Valls i Javier Torres en Torres-Torres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*