Podemos Bunyol reivindica en el 8 de Marzo “la diversidad, la igualdad y contra la violencia de género”

Post també disponible en: Castellano

La portavocía municipal de Podem a Bunyol reivindica el 8 de març amb un comunicat per la diversitat, la igualtat i contra la violència de gènere.

“Un any més es commemora el dia internacional de la dona, i com ja ve passant des dels últims anys, sempre envoltat per una polèmica o una altra, aquest any són la prohibició de les concentracions a Madrid, i les múltiples declaracions criminalitzant el moviment feminista per part de partits d’ideologies ultradretanes, i mitjans de comunicació afins, que no només ridiculitzen les diferències de gènere, sinó que, a més neguen la pròpia existència de la violència masclista”, segons manifesten des de Podem Bunyol.

“Davant aquesta jornada de reivindicació i lluita, convindria recordar que 45 dones van ser assassinades, pel sol fet de ser-ho, per la violència masclista l’any passat a Espanya, deixant 26 menors orfes i famílies destrossades”.

“Per totes nosaltres, per la diversitat, per la igualtat, per les que no han pogut arribar i per les que estan per arribar, per trencar amb els sostres de vidre, perquè ens volem vives, perquè sense nosaltres el món s’atura i perquè unides ho aconseguirem, aquest 8 de març, les dones tornarem a reivindicar els nostres drets, l’estat d’alarma no suspèn el dret de reunió i manifestació. Hi ha hagut tota mena de concentracions en els últims mesos”.

“En qualsevol cas, les concentracions que hi pugui haver o no el 8M no les convoca Podem ni cap partit i tot i que, estarem al costat de les companyes recolzant la seva lluita, són els col·lectius feministes, i les autoritats, les quals valoraran si es poden celebrar amb seguretat o no, com es fa amb qualsevol convocatòria de mobilització. La clau és que es facin complint totes les mesures de seguretat sanitària, amb responsabilitat pels que assisteixin, i els que no, ho fem des de les nostres cases, sortint als balcons i finestres, per posar mocadors, banderes, pancartes, música, aplaudir i reivindicar el 8M des dels balcons”, finalizan des de la portaveu municipal
Podem Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*