La Plataforma Pro Hospital de la Foia de Bunyol-Xiva es reuneix amb Mª José Mira

Post també disponible en: Castellano

La Plataforma Pro Hospital de la Foia de Buñol-Chiva va mantindre una reunió de treball amb la Secretària Autonòmica de Model Econòmic i Finançament i Comissionada de Presidència, Maria Jose Mira, dijous passat, 4 de març, per a tractar les inversions contemplades en el pressupost de la Generalitat Valenciana del 2021.

Mira es va comprometre a “transmetre en breu l’import de la línia d’actuació contemplada per a l’ampliació de serveis sanitaris a la comarca, afirmant que l’important i difícil és aconseguir que existisca una línia d’actuació i ja aquesta creada, a partir d’ara tan sols es necessitaria d’anar suplementant amb més inversions que es podria traure de modificacions del pressupost del 2021, ens va assegurar que no hi hauria cap problema per part d’Hisenda a realitzar-la sempre que Sanitat el sol·licite. A més va aprofundir en el tema de les inversions informant que al llarg d’aquest mes de març estaran finalitzades les liquidacions amb la concessionària, inversions que també es podria agafar i finalment que dels deu milions d’euros, com va informar la Secretària Autonòmica de Sanitat que quedava arracada d’invertir la concessionària també d’ells es podrien destinar si encara no estan compromesos per Sanitat”, segons la plataforma.

La Plataforma se sent “molt agraïda amb María José Mira ja que es va prestar a mediar per a aconseguir una reunió fins i tot amb la pròpia consellera de sanitat, optant la plataforma a reunir-se primer amb la Secretària Autonòmica Concha Andrés. Ja ens reunim anteriorment amb Concha i li vam fer lliurament de dos documents on es recollia les necessitats de la comarca i estem veient que els està complint, per això hem decidit tornar a tindre una reunió amb ella”.

La plataforma espera “que l’anunci de la Directora General Carmelina de la construcció del centre sanitari amb la remodelació del centre de salut de Buñol siga cert i per això volem tindre una trobada amb l’arquitecte de la Conselleria de sanitat per a assegurar-nos que la remodelació del centre de Buñol tinga l’espai suficient per a albergar tots els serveis que presta el model Villena, inclòs l’hospital de dia d’oncologia”.

La plataforma se sent “molt agraïda d’aquesta reunió ja que ens ha assegurat que no hi hauria cap problema econòmic per a la construcció d’un nou centre o per a la remodelació del centre de salut de Buñol sempre que Sanitat done el vistiplau”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*