El PP de Sant Antoni de Benagéber manté que l’elecció d’Andrea Peiró com a candidata a l’alcaldia «no és vàlida»

Andrea Peiró.
Andrea Peiró.

Post també disponible en: Castellano

Andrea Peiró.
Andrea Peiró.

«El nomenament d’Andrea Peiró com a candidata a l’alcaldia en els comicis municipals de 2019 per part del PP de Sant Antoni de Benaixeve no és oficial i el comitè electoral local que la va triar no és vàlid. Així ho ha confirmat avui el nou president de la gestora del PP de la província de València, Juan Ramón Adsuara, que ha esmenat així l’anunci fet per part de l’agrupació local i que reafirmava ahir mateix el seu secretari general, Ángel Osuna, malgrat les crítiques rebudes per alguns afiliats sobre el seu legalitat », tal com han assegurat fonts de la formació a la localitat.

Adsuara ha explicat que la gestora que presideix, «que acaba d’aterrar a la direcció provincial del partit, encara no ha aprovat un calendari per a la creació dels comitès electorals locals, per tant el que es va reunir divendres passat per a l’elecció de Peiró a San Antonio de Benagéber no és vàlid », segons els populars.

«Així, el nou president de la gestora provincial del partit ha anunciat que espera que en la pròxima setmana s’aprovi un calendari per a aquests comitès, que són els encarregats d’escollir el candidat a l’alcaldia per als seus municipis i que després ratificarà la direcció provincial . Esperem tenir abans del pont de la Constitució ia un bon nombre de candidats, com ha avançat Adsuara », han finalitzat des del PP.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*