El PP demana que s’amplie l’espai de terrasses d’hostaleria a l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

El Grup Popular a l’Ajuntament de l’Eliana ha presentat la proposta d’ampliació de l’espai destinat per a terrasses en els establiments hostalers del municipi.

Després de les diferents fases de desescalada presentades pel president socialista Pedro Sánchez, els populars defensen, “després d’escoltar diversos membres del col·lectiu de restauradors de l’Eliana, que es tracta d’una idea amb la qual es pretén ajudar a pal·liar les greus conseqüències econòmiques que estan patint molts empresaris i autònoms de la localitat”. Asseguren els populars que és “impossible funcionar en un restaurant únicament amb el 30% de la terrassa sinó ampliar els metres”.

“Sabem que el sector hostaler en el nostre poble és un dels motors tant econòmic com social. Per això, hem de tractar d’afavorir l’impuls de totes aquelles mesures que siguin necessàries perquè, a el menys, es pugui salvar una petita part de l’any”, ha manifestat la portaveu de Grup Popular, María José Marco.

Des de les files populars. I han anunciat que si “no es pren en consideració aquesta mesura d’ajuda a el petit comerç local la elevarem a Ple de maig per a la seva aprovació”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*