Els Bombers Forestals de la Generalitat reben un premi d’un col·legi de Sant Antoni de Benaixeve per defensar la Serra Calderona en l’incendi de Begís

Post també disponible en: Castellano

L’alumnat de 2n de l’ESO ha volgut reconéixer la labor que presta el Servei en la protecció de la naturalesa i la seua lluita contra el foc

L’alumnat de 2n curs de l’ESO del Col·legi Fundació Sant Vicent Ferrer de Sant Antoni de Benaixeve ha acordat premiar al Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat per la defensa que van efectuar del Parc Natural de la Serra Calderona, en l’incendi forestal declarat a Begís i que va arrasar 20.000 hectàrees el mes d’agost passat.

El lliurament del guardó es realitzarà el pròxim 10 d’octubre dins de la cinquena edició dels “Premis 9 d’Octubre”, que organitza el citat centre amb caràcter anual i amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana. És el propi alumnat el que tria als premiats, entre ells, persones o entitats que realitzen una labor exemplar en favor de la Comunitat Valenciana i la seua ciutadania.

Els alumnes han volgut reconéixer, en concret, “el servei que presten els bombers i bomberes forestals de la Generalitat a la societat valenciana en la protecció de la naturalesa i en la seua lluita contra els incendis”.

El Col·legi Fundació Sant Vicent Ferrer és un centre escolar concertat en el qual els col·legials residents interns del Col·legi Imperial Xiquets Orfes de Sant Vicent Ferrer, un centenar en el present curs, realitzen els seus estudis obligatoris.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*