El PP denuncia la paralització de les obres als carrers de la zona sud de la Vila de Requena 

Post també disponible en: Castellano

Els carrers que estaven en obres en la zona sud del centre històric estan paralitzades durant diversos mesos 

El PP de Requena “denuncia la paralització en la renovació de paviment de diversos carrers de la Vila que s’està realitzant des de primavera. Les obres que estaven tenint lloc en la part sud de la Vila han deixat impracticables i amb el treball a mig fer els carrers Tarás, Cantero, Sant Nicolás, Cortina i Paniagua, amb una dotació de 125.000 euros per a la seua execució després que no s’haja renovat cap dels carrers del centre històric en aquesta legislatura”.
Els perjudicis d’aquest alentiment de les obres “es veuen en el benestar dels veïns, que durant mesos estan patint que els seus carrers siguen intransitables, amb les respectives dificultats per a accedir als seus habitatges amb normalitat. Per la seua part el turisme també es veu afectat perquè els turistes no poden accedir de manera còmoda a aquesta zona” afirmen els populars.
Des del Partit Popular demanen al govern de Mario Sánchez que “es facen les gestions necessàries per a la represa i finalització de les obres en el menor espai de temps possible. Que els nostres veïns i visitants puguen tornar a transitar per la totalitat de la Vila sense dificultats i amb l’esplendor que mereixen”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*