El Grup d’Acció Local Rurable desenvolupa el projecte Hub Transiciona: Observatori de la dona en nova ruralitat (Omunur)

Post també disponible en: Castellano

“Ens dirigim a tu dona. El G.A.L. Rurable en col·laboració amb el G.A.L. Túria-Calderona, gestors de les ajudes de Desenvolupament Rural Leader, desenvolupa el projecte Hub Transiciona: Observatori de la dona en nova ruralitat (Omunur), que s’iniciarà via en línia el pròxim dia 21 de setembre a les 18 hores, durant 20 minutos et comptarem el planning del projecte, les sessions a desenvolupar, les tutories, com accedir al canal de youtube. Si no pots seguir-ho en directe,…després de la teua subscripció rebràs l’enllaç de connexió.
Per què naix Hub Transiciona?: Després d’un mapatge empresarial desenvolupat l’any 2021 es van detectar necessitats rellevants relacionades amb les dones rurals. Entre elles destaquem: “Falta de lideratge” degut a la falta de referents, ja que històricament les dones no han existit en el món rural més que com a “propietàries de les cures”. 
Tampoc existeix un “Relleu de Gènere” que permeta que les dones de hui puguen ocupar espais de presa de decisió, de gestió econòmica, de gestió política, de gestió de grups, de lideratge, etc. 
És per això que, des del GAL Túria Calderona juntament amb el GAL Rurable hem decidit plantejar una acció dirigida exclusivament a Dones Rurals, que impulse aqueix relleu de gènere i pose a les dones en el centre de les polítiques rurals, visibilitzant el seu paper fonamental per a afrontar la NOVA RURALITAT del segle XXI. A aquesta acció l’hem anomenada Hub Transiciona: Observatori de la dona en nova ruralitat.
L’Observatori de la dona en Nova Ruralitat (OMUNUR) té com a objectiu Donar suport a l’apoderament del lideratge femení en ruralitat. Secundar i associar a les Dones Emprenedores com a referents i líders per al canvi cap a la “Nova Ruralitat” (NR). Conscienciar sobre la importància de la formació i la cooperació/ col·laboració en el desenvolupament de la NR.
Hub Transiciona desenvolupa un programa de formació adaptat a les necessitats de modernització i transició de l’entorn rural i emprenedoria femenina.
Subscriu-te en aquest enllaç i et mantindrem informada de tot el que esdevé en aquest projecte: http://eepurl.com/h-klhx.
Per a resoldre qualsevol dubte sobre aquest projecte podem aclarir-te-la a través del tlf 65767356 o el correu info@rurable.com”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*