El PP proposa un pla de xoc econòmic i social davant el Covid-19 a Buñol

Post també disponible en: Castellano

“Davant la greu situació sanitària i econòmica en què ens trobem el Grup Municipal Popular porta des de fa un mes parlant amb diferents sectors socials, estudiant i proposant des del 17 de març mesures concretes per poder construir un Bunyol a l’altura de les circumstàncies. Trobem a faltar, com la major part de la ciutadania que no s’hagin posat en marxa fins ara. la posició de el Partit Popular ha estat des del primer moment i segueix sent de disponibilitat i consens. Ens hem fet ressò de les necessitats de la població , dels treballadors, de les PIMES, i dels més necessitats del nostre poble. És el moment de passar de les paraules als fets “, segons han fet constar fonts de l’PP en un comunicat oficial.

“Som conscients que no solucionaran aquestes intervingudes a el patiment de totes les famílies, però sí hem d’intentar pal·liar els efectes de la mateixa. Amb aquest objectiu recollim totes les mesures des del 17 de març”, han afegit.

Proposta 

Els populars proposen “la modificació dels pressupostos o modificació de crèdits. Creació d’una partida pressupostària nova de suport a el petit comerç i als autònoms i incrementar la ja existent d’emergència social.
● 300.000 a 500.000 € per assistir a l’petit comerç.
● 200.000 € d’increment en emergència social per ajudar les famílies i persones que es estiguin afectades per ERTO. sanitari
● Test de detecció de l’COVID-19 i material sanitari EPI per als treballadors de l’ambulatori, cossos de seguretat i de l’ajuntament, així com per als treballadors de la nostra Residència.

Fiscals / econòmiques

● Ajudes directes a autònoms. Aquests ajuts tenen la forma de subvencions a fons perdut, i són despeses subvencionables els pagaments en concepte de quotes a la Seguretat Social, nòmines, lloguer, gestoria, telefonia, llum, aigua, manteniment de programes informàtics, dominis i hosting.
● Pagoalosproveedoresdelayuntamiento.
● Bonificacions dels impostos municipals (IAE, IBI i altres tributs) de les empreses afectes pels expedient de regulació d’ocupació per a minimitzar les pèrdua de llocs de treball.

PLA DE XOC ECONOMIC I SOCIAL CONTRA EL COVID-19

● Devolució d’OVP (Ocupació Via Pública) de terrasses de bars i cafeteries, tant anual com mensual.
● Devolució de les taxes d’escombraries a comerciants i Pimes, ja que no han creat cap tipus de residus en aquests moments.
● Ajornament / cancel·lació dels impostos de l’1o trimestre (i possibilitat de el segon) a les PIMES i comerciants.
● Reduccióndelsueldodetodosloscargoselectosenun25% durant els mesos equiparables al que portin tancat els comerços més afectats: sector hostaleria i serveis. educació
● Compra de tauletes per a l’alumnat amb menys recursos, i posterior donació de les mateixes als col·legis i / o biblioteques municipals.
● Campusmunicipalenveranopararepasarloscontenidoscurriculares i pal·liar els efectes educatius de l’COVID-19. Laborals / ocupació
● Creació d’ajuts excepcionals / formació i una borsa d’ocupació específica per als que hagin perdut la feina per causa de l’COVID-19.
● Bonificació a les empreses de Bunyol que contractin veïns de la localitat durant aquest any i amb contractes mínims de 4 mesos. socials
● Creació d’ajudes municipals i excepcionals per a tots els veïns que s’hagin quedat sense feina a causa de l’COVID 19.
● Subsidi per a empleades de la llar i treballadors amb contracte temporal.
● Banc solidari d’aliments. Fer una crida per donar aliments a Càritas o crear un banc solidari d’aliments Serveis Socials. obres públiques
● Criteri sobre suspensió de les obres públiques de caràcter no essencial per a la localitat al llarg d’aquest any.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*