La Junta Local de Bunyol acorda suspendre definitivament les Falles aquest any a la localitat per la pandèmia de coronavirus

Monumento de la Falla Ventas de 2019.
Monumento de la Falla Ventas de 2019.

Post també disponible en: Castellano

La Junta Local Fallera de Bunyol ha emès un comunicat en el qual informa que, “davant la situació en què estem vivint actualment de lluita contra la pandèmia de l’coronavirus que tant ens està afectant i que ha fet que moltes de les nostres tradicionals festes s’hagin anul·lat, suspès o retardat, les Falles de Bunyol han decidit suspendre totalment la celebració de les Falles de Bunyol 2020 “.

“Per tant no es plantaran els monuments ni se celebraran les festes de Sant Josep que en un moment es van decidir ajornar davant el desenvolupament dels esdeveniments que es començaven a albirar davant l’estat d’alarma instaurat”, han afegit.

“Així doncs i davant el pesar dels fallers de Bunyol, ens hem posat el repte de preparar, planificar i gaudir de les festes falleres de 2021”.

Des de la Junta Local Fallera afegeixen que, “gràcies a a el suport incondicional de l’Ajuntament de Bunyol, que en tot moment va estar al nostre costat, donant-nos el seu suport l’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa, i el regidor de Cultura Popular, Rafa Pérez, que es van prestar des del principi a qualsevol necessitat que als fallers ens sorgís. Gràcies a tots i ens veiem a les Falles 2021 “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*