El PPCV demana a Oltra “actuacions d’emergència” a la residència de Carlet i a l’INVASSAT que investigue els possibles riscos en un dels departaments

La popular Elena Bastidas.
La popular Elena Bastidas.

Post també disponible en: Castellano

La vicesecretària regional d’el Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Elena Bastidas, ha instat avui a la vicepresidenta de Consell, Mónica Oltra a realitzar “actuacions d’emergència” a la residència de majors de Carlet i a l’INVASSAT a investigar els possibles riscos dels treballadors que desenvolupen la seva tasca en zones com la bugaderia.

    Per això, el PP presentarà una iniciativa en Les Corts perquè clarifiquin les condicions de treball dels empleats de la residència més gran de la Comunitat que atenen 430 persones grans. A més, sol·licitarà que s’habiliti d’urgència un crèdit pressupostari per a escometre obres de millora en el centre ja que “els problemes s’han agreujat després del temporal que ha castigat la Comunitat Valenciana”.

    Així s’ha manifestat al costat de la portaveu de l’PP a la localitat de Carlet, Laura Sáez, on han denunciat les “calamitoses deficiències” d’un centre que “és el paradigma de la gestió de majors d’Oltra: fa aigües per tot arreu”. En aquest sentit, han denunciat que després del temporal “la situació és insostenible a la residència, es viu una situació tercermundista: passadissos entollats, problemes en la calefacció, finestres amb deficiències, matalassos pels passadissos, filtracions al costat de quadres de llum …” .

    En aquest sentit, ha assenyalat que durant el temporal, els treballadors de la zona de bugaderia han hagut de desenvolupar el seu treball en unes condicions “infrahumanes” ja que “l’aigua es filtrava per les parets en una zona que està plena de quadres elèctrics i havia zones embassades “, sense que” ningú pensés en el benestar de les persones que donaven servei al centre “. Segons ha explicat Bastidas, “que al segle XXI una persona hagi de treballar en aquestes condicions és lamentable”.

    Per la seva banda, la portaveu de l’PP a la localitat, Laura Sáez, ha explicat que “des que Mónica Oltra porta la cartera de Benestar, el centre ha perdut en qualitat assistencial” ja que “any rere any, s’ha negat a invertir i realitzar obres de millora en el centre donant-li l’esquena a 430 majors “. Així, “any trass any, el Botànic ha rebutjat les enmiedas presentades pel PP per millorar el centre, any rere any li ha negat als majors una millor atenció”.

    Per tot això, el PP, a més de les dues iniciatives plantejades, presentarà una moció a l’ajuntament de Carlet per reclamar a la conselleria “dignitat” per als majors de la residència i una bateria d’obres de millora per “poder atendre’ls amb el nivell que es mereixen “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*