La Generalitat té previst iniciar aquest estiu les obres de millora d’elements comuns de el grup d’habitatge públic de Riba-roja

Post també disponible en: Castellano

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha anunciat a l’Ajuntament de Riba-roja de Túria que té previst iniciar aquest estiu les obres de millora d’elements comuns de el grup d’habitatge públic que gestiona en aquest municipi.

Així ho ha traslladat el director general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar, i la subdirectora de Gestió de l’entitat, Pura Peris, la regidora de Polítiques Inclusives de Riba-roja, Lola Verdeguer, en la reunió que han mantingut aquest divendres.

El director general d’EVha ha explicat que, dins de el Pla Estratègic de l’Habitatge per a la Comunitat 2019-2022, la Conselleria té previst diverses actuacions que millorin substancialment la qualitat de vida dels residents d’habitatge públic.

“Una d’aquestes accions són els Plans d’Intervenció Integral Sostenible (PIINS) que combinen la reparació i millora d’elements comuns i espais lliures amb mesures socials que impulsin la recuperació física i social d’aquestes zones”, ha apuntat.

Concretament, en el grup de 104 habitatges que la Generalitat gestiona a Riba-roja de Túria està previst un PIINS, la licitació de les obres està prevista en breu i comptarà amb una inversió aproximada de 545.000 euros. Tot això amb l’objectiu que les obres es puguin començar el proper estiu.

Les principals línies d’actuació que contemplarà aquest PIINS són inicialment les següents: adequació de vestíbuls i elements comuns; adequació d’instal·lacions; reparació de façanes i cobertes; reestructuració i adequació dels espais públics.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*