El programa ‘L’Eliana et beca Tardor’ arranca amb 9 estudiants de la localitat

Post també disponible en: Castellano

Els i les alumnes seleccionades, d’entre 18 i 30 anys, realitzaran pràctiques en l’àrea de Joventut de l’Ajuntament.

Els 9 estudiants de la localitat que han sigut seleccionats a ‘l’Eliana et beca Tardor’ es van incorporar en la vesprada d’ahir al nou programa de pràctiques formatives de l’Ajuntament per a alumnes de cicles formatius i universitaris.

Els i les joves, d’entre 18 i 30 anys, realitzaran pràctiques durant els mesos de novembre i desembre en l’àrea de Joventut. Entre els seleccionats es troben dues treballadores socials, un graduat en integració social, un psicòleg i una psicòloga, una educadora social, un total de tres mestres i un monitor de temps lliure. Tots ells treballaran com a màxim 80 hores al mes i rebran una beca dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals provinents de fons municipals.

L’alcalde, Salva Torrent, els va donar la benvinguda en el Saló de Plens de l’Ajuntament, on va felicitar  aquests elianers i elianeres i els va animar a completar la seua experiència per a desenvolupar i aplicar l’aprés en la seua carrera fins ara i posar-lo al servei dels seus propis veïns i veïnes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*