L’Ajuntament reprén el programa saludable “Benaguasil Cuida’t”

Post també disponible en: Castellano

El programa municipal inclou activitats de caràcter esportiu, lúdic i formatiu.
L’objectiu de “Benaguasil Cuida’t” és promoure la participació social de les persones majors, fomentar la pràctica esportiva i els hàbits de vida saludables.

L’Ajuntament reprendrà el pròxim 6 d’abril el programa municipal d’activitats saludables “Benaguasil Cuida’t”, dirigit a les persones majors de 55 anys, i que va haver de suspendre’s per la situació sanitària generada per la covid-19.
Promogut per les regidories d’Esports i Participació Ciutadana, el programa es posa novament en marxa complint totes les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries. 
La primera de les activitats a realitzar serà el taller “Activa la teua ment”, que s’imparteix dos dies a la setmana per a ajudar les persones majors a exercitar la seua ment a través de jocs, dinàmiques i altres activitats que els ajuden a estimular el seu cervell, i a previndre l’envelliment cerebral. 

La gimnàstica a l’aire lliure que se celebra en el Poliesportiu els dimarts i dijous de cada mes és una altra de les activitats que es reprenen, com també ho fa el curs d’iniciació a la informàtica que tots els dilluns s’imparteix a l’aula d’informàtica de la Biblioteca per a acostar les noves tecnologies a les persones majors.
El programa municipal es completa amb l’activitat “Ball en línia” que es realitzarà en l’Avinguda de Montiel i amb passejos saludables per les vies verdes que travessen Benaguasil.
Des de l’Ajuntament s’ha représ aquest projecte adequant-lo a les noves mesures sanitàries que obliguen al distanciament, a l’ús de màscara i, que persegueix previndre, estimular i millorar les capacitats físiques de les persones i promoure un envelliment actiu de la població.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*