L’ElianaVol enviarà lots de productes bàsics per als camps de refugiats de Grècia

Casa consistorial de L'Eliana.

Post també disponible en: Castellano

Oli, sopes, llegums i altres aliments arribaran a camps de refugiats de Grècia per a ajudar a les persones que han vist empitjorar la seua situació pel Covid-19

L’associació local L’ElianaVol ha comprat un lot de productes bàsics per a enviar als campaments de refugiats a Grècia. En total s’enviaran 800 quilos de menjar consistents en oli de gira-sol, cigrons cuits, tomaca fregida, sopes de sobre i puré de creïlles. A més han donat a l’associació 600 kg d’arròs. Dilluns passat es va tancar el contenidor i es carregarà en un vaixell, anomenat Thalasa, al començament del mes de maig. 

L’Ajuntament de l’Eliana, ha tendit la mà a aquesta acció solidària aportant el magatzematge de les caixes d’aliments en l’edifici de la Policia Local i oferint el transport d’aquests productes bàsics per a fer-los arribar a la seua destinació. 

La regidora de Voluntariat, Cristina Díaz, ha reiterat el suport que el Consistori ofereix a totes les organitzacions i associacions solidàries i les ha qualificades com a “peça clau en la cooperació amb les zones del món més desfavorides, que a la seua situació extrema ara han de sumar totes les dificultats que comporta la pandèmia”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*