Unides Podem Utiel proposa crear una plataforma de venda per al comerç i relocalitzar indústries essencials per la crisi de l’coronavirus

Post també disponible en: Castellano

Des del grup municipal Unides Podem Utiel s’han elaborat una sèrie de propostes per a la reconstrucció social i econòmica del municipi a partir de l’desconfinamiento, que s’incorporaran a les diferents taules que es crearan dins de la gestió municipal.

Creació per part de l’Ajuntament d’una plataforma de venda online a la qual es puguin unir els petits comerços, bars i restaurants de la localitat i oferir els seus serveis, com el repartiment a domicili dels comerços d’alimentació, restauració i menjars preparats, o la venda comercial en general.

  • Identificació i suport de projectes prioritaris per crear empreses que relocalicen a Utiel indústries essencials, i continuació de la remunicipalització de serveis estratègics com el d’aigua potable i neteja viària.
  • Supressió de certes taxes municipals per a col·lectius afectats per la crisi que encara no hagen estat tingudes en compte per part de l’Ajuntament, com l’eliminació de la taxa de mercat municipal per a les empreses locals o les taxes de recollida i tractament de residus urbans per als comerços que hagin cessat la seua activitat temporalment o vist reduïda la seua activitat en més de l’75% durant aquesta crisi.
  • Reducció de la burocràcia perquè els afectats per la crisi de l’Covid-19 puguen gestionar els ajuts amb un sol tràmit, a través d’una finestreta única per a suport i ajuda a el petit comerç, autònoms i pymes.
  • Eliminació de la bretxa digital, garantint l’accés a Internet tant en suport com a connexió a tot l’alumnat d’Utiel.

“A través d’aquestes mesures, podrem amortir el dur impacte que la crisi de l’Covid-19 s’ha realitzat en la nostra societat i la nostra economia.
L’etapa de la reconstrucció econòmica i social de la nostra terra només es pot portar a terme amb èxit estant totes i tots units, psicològicament preparats, i demostrant que junts som més forts. Fem una crida a la solidaritat i a la cooperació: no podem deixar ningú enrere”, han propossat des de Unides Podem Utiel.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*