El pròxim concert de ‘5 Segles de Música’ s’emete gravat aquest dissabte a l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

L’espectacle ‘Sublime’ de Clavecin roïal s’estrenarà a través dels canals de Facebook i Youtube de l’Ajuntament a les 20 hores.

La regidoria de Cultura ha modificat, donada la situació epidemiològica, el concert d’aquest dissabte 28 de novembre del programa ‘5 Segles de Música’. D’aquesta manera ‘Sublime’, interpretat per Pablo Gómez Ábalos s’emetrà gravat a través dels canals municipals de Youtube i Facebook a la mateixa hora que estava previst celebrar-se, és a dir a les 20 hores, i sobre el mateix escenari, l’Auditori.

Aquest serà un concert únic en el món el protagonista del qual és el Clavecin roïal, un instrument de teclat inventat per Wagner l’any 1774, a mig camí entre el clavecin i el pianoforte que, per la seua singularitat, ofereix una sonoritat original. La seua desaparició va ocórrer en els primers anys del segle XIX, però ha sigut recuperat pel seu intèrpret gràcies a la beca d’investigació Leonardo de la fundació BBVA.

Ábalos delectarà al públic elianer des de les seues cases interpretant diferents escales de ‘Fantasia’ de Bach i ‘Gran Sonate Pathétique’ i ‘Sonata quasi una Fantasia’ de Beethoven.

L’edil de Cultura, Eva Santafé, ha convidat a elianers i elianeres a connectar-se aquest dissabte de manera online per a gaudir amb tots els sentits d’un espectacle únic al qual l’Ajuntament no ha volgut renunciar malgrat la pandèmia pel seu altíssim valor històric-musical.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*