L’Ajuntament de Vilamarxant convoca una nova edició del Concurs d’aparadors comercials nadalencs amb un increment de premis per als participants

Post també disponible en: Castellano

Fidel a la seua cita. Arriba una nova edició del Concurs d’Aparadors Comercials Nadalencs, que convoca l’Ajuntament de Vilamarxant a través de la Regidoria de Promoció Econòmica. Esta serà la dihuitena edició d’este certamen, que gaudeix de gran impacte en el municipi. De fet, en esta ocasió, s’ha fet un important esforç per a augmentar els premis per als comerços amb més esperit nadalenc.

Tots els establiments comercials de Vilamarxant tindran l’oportunitat de participar en este Concurs que, any rere any, inunda d’esperit nadalenc els carrers i establiments de la localitat del Camp de Túria. En esta ocasió, hi haurà un jurat, compost per professionals del disseny, la decoració i l’aparadorisme, que valorarà les diferents propostes i atorgarà els premis, que oscil·laran entre els 400 euros del primer classificat als 150 del quart.

Els interessats a participar hauran d’inscriure’s en el Registre General de l’Ajuntament abans de les 14 hores de l’11 de desembre. Els participants hauran de decorar els seus aparadors del 14 de desembre al 5 de gener i instal·lar en un lloc visible el distintiu del concurs facilitat per la Regidoria de Promoció Econòmica. Així mateix, cada participant haurà d’enviar la fotografia de l’aparador abans del 14 de desembre al correu promocioneconomica@vilamarxant.es o al whatsapp 657 62 89 14.

El pròxim 11 de gener serà el moment en el què el jurat farà pública la seua valoració en la qual avaluarà aspectes com la qualitat i harmonia; la modernitat, innovació, creativitat i originalitat; els motius utilitzats per a la decoració; la il·luminació usada per a aconseguir l’ambientació; i els productes utilitzats per als motius.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*