El pròxim ple de l’Ajuntament de Bunyol recordarà als perseguits després de la Guerra Civil i la Dictadura

Post també disponible en: Castellano

Aquest proper dilluns 30 de novembre se celebrarà sessió ordinària plenària al consistori buñolense. Tant Esquerra Unida com el grup Socialista recordaran en dues mocions als quals van ser perseguits després de la Guerra Civil i la dictadura per raons polítiques, ideològiques o de creença religiosa.

El ple ordinari del mes de novembre a l’Ajuntament de Bunyol se celebrarà el dilluns 30 a partir de les 18.30h. La sessió plenària es retransmetrà per Ràdio Bunyol TV.

Entre els punts de l’ordre del dia figura l’aprovació de la proposta relativa a festes locals 2021. També s’aprovarà la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de les taxes per prestació de serveis. Seguidament es presentarà el Pla d’igualtat intern.

Un altre dels punts pretén aprovar la creació de la comissió informativa especial per elaborar la nomenclatura d’immobles. Finalment es presentaran dues mocions, una per part d’Esquerra Unida i una altra pel grup municipal socialista, en la qual sol·liciten la declaració de reparació i reconeixement personal als qui van patir persecució i violència per raons polítiques, ideològiques o de creença religiosa després de la guerra civil i la dictadura.

A més de retre compte de les resolucions adoptades per l’alcaldia i els regidors delegats, el ple finalitzarà, moments abans dels precs i preguntes dels regidors, amb la dació compte de l’informe de Tresoreria del tercer trimestre del 2020 sobre compliment de terminis que preveu la Llei 15/2020 de 5 de juliol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*