LABORA concedeix a Utiel un taller d’ocupació amb especialitats en jardineria, soldadura i obra

Post també disponible en: Castellano

La Direcció General d’Ocupació i Formació aprova una subvenció de 720.619,20EUR per a la realització del taller d’ocupació “Utiel Millora I”

Es contractarà a 30 alumnes-treballadors i personal directiu docent i administratiu

L’Ajuntament d’Utiel ha rebut una subvenció de 720.619,20 € de la Direcció General d’LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, destinada a la realització de l’Taller d’Ocupació “Utiel Millora I” que inclou especialitats de jardineria, soldadura i obra.

En concret, el taller es divideix en tres especialitats d’1 any de durada i capacitat per a 10 alumnes / as cadascuna. A el terme de taller d’ocupació, els alumnes de cada especialitat rebran un certificat de professionalitat de nivell 2. Les especialitats són Jardineria (Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes), Obra (Operacions auxiliars de revestits continus en construcció i Fàbriques d’obra) i Soldadura (Soldadura oxigas i mig / mag).

El taller començarà abans que finalitzi l’any i suposarà la contractació de 30 alumnes / as-treballadors/es (10 per especialitat) així com personal directiu i docent (1 director/a, 1 docent per especialitat, 1 docent de suport, 1 docent de formació complementària i 1 auxiliar administratiu/a).

El taller d’ocupació “Utiel Millora I” abasta diferents branques professionals (jardineria, soldadura i obra) per la qual cosa incrementa l’ocupabilitat de persones en diferents sectors i facilita la seua inserció laboral, combinant la realització d’accions formatives amb la posada en pràctica dels mòduls teòrics a través de l’execució d’obres i serveis en edificis o instal·lacions públiques del municipi d’Utiel.

Requisits d’accés

El taller està dirigit a persones en situació d’atur de 25 anys o més.

Per a les especialitats de Jardineria i Obra no hi ha un requisit formatiu mínim, si bé l’especialitat de Soldadura requereix que els aspirants comptin amb algun dels següents nivells formatius mínims: Graduat en ESO; Certificat de professionalitat de nivell 2 o nivell 1 de la mateixa família; Accés cicles Grau Mitjà; Accés a la Universitat per a majors de 25 i / o 45 anys; Competències clau de nivell 2 (matemàtiques, llengua castellana, anglès i valencià).

Inscripcions

Les sol·licituds d’inscripció per al taller d’ocupació “Jardins d’Utiel” es poden tramitar a través d’LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació), en l’aplicació Punt Labora, sol·licitant l’especialitat desitjada a l’apartat ‘Serveis-ETCOTE’ de la eina ‘autoentrevista’ (puntlabora.gva.es/puntlabora) oa l’Espai Labora de Requena.

El termini de presentació de sol·licituds per a la selecció de personal directiu, administratiu i docent es troba obert fins al proper 3 de desembre i les bases es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Utiel. Les inscripcions poden formalitzar-se per registre d’entrada presencial o mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament.

Per ampliar informació, els interessats / des poden dirigir-se a la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi (C / Adarve, nº5 d’Utiel) o contactar al telèfon 96.217 35 86 o mitjançant el correu electrònic comunicacion@tierradelvino.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*