El PRyA acusa al govern socialista de “deixadesa” en el barri de La Torrecilla

Post també disponible en: Castellano

“La falta de neteja i manteniment en el barri de la Torrecilla és conseqüència de la falta de gestió del govern socialista de Mario Sánchez”, asseguren.

“Des del Partit de Requena i Llogarets volem denunciar públicament la falta de neteja i manteniment en el barri requenense de la Torreta”, han manifestat des del PRyA.

“En la nostra visita a aquest xicotet barri de Requena vam poder comprovar com les males herbes es troben per tota la zona, les voreres estan molt deteriorades i els fanals de l’enllumenat públic estan obsoletes. De fet, són els propis veïns els que diàriament fan les labors de neteja viària a causa de l’escassetat d’aquest servei públic per part de l’Ajuntament”.

Des del PRyA no donen “crèdit al nivell de deixadesa en els barris de Requena i llogarets del municipi per part del govern socialista. L’administració de l’alcalde Mario Sánchez és incapaç de garantir la neteja i el manteniment en la via pública, donant mostres de ser un govern bloquejat i inactiu que tan sols espera ser rellevat en les pròximes eleccions municipals”.

“De fet, els socialistes fan gala d’un superàvit aconseguit a base de l’estalvi generat per no donar la neteja i manteniment en el municipi, per a gastar-se després aqueixos diners en obres al final de la legislatura i així intentar guanyar les pròximes eleccions. Mentrestant són els requenenses els que han de viure amb tots els problemes generats per l’alcalde socialista Mario Sánchez”. Pel que des del PRyA exigeixen “al govern socialista de Mario Sánchez que solucione d’una vegada per sempre la falta de serveis públics perquè no hàgem d’aguantar més situacions com la del barri de la Torreta”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*