El PRyA afirma que les muntanyes de Requena estan en risc d’incendi per falta de manteniment del govern valencià

Post també disponible en: Castellano

“Un any més podem veure en les nostres muntanyes la falta de neteja i manteniment per part de l’administració valenciana amb la conseqüència del perill d’incendi que això suposa”, segons el Partit de Requena i Llogarets, PRyA.
“Des de fa anys les nostres muntanyes es troben plens de pins caiguts, branques, herba seca, en definitiva, una situació provocada per la deixadesa del Govern Valencià del socialista Ximo Puig. Aquest aspecte que presenten les muntanyes de Requena provoca que siguen un autèntic polvorí amb un risc altíssim d’incendi a conseqüència de la falta de manteniment per part de la Generalitat Valenciana”. 
“No hem d’oblidar que a l’acumulació d’herba seca se sumen un gran nombre de pins secs bolcats en el sòl pel temporal de neu i vent que va patir el nostre municipi al gener de 2017 i que ens va deixar diversos dies sense subministrament elèctric”. 
“Quatre anys i mig després d’aquell temporal, les nostres muntanyes romanen amb tota aqueixa gran quantitat de pins secs en el sòl sense retirar, això provoca una mescla perillosa juntament amb l’herba seca que amenaça al nostre medi natural”.
Des del Partit de Requena i Llogarets “considerem que govern valencià de PSOE, Podemos i Compromis ha tingut suficient temps des de gener de 2017 per a retirar tots els arbres bolcats pel temporal de neu”. 
“La falta de recursos per a cuidar i mantindre les nostres muntanyes per part del Govern socialista de Ximo Puig fa que els escassos mitjans que tenim siguen totalment insuficients”. 
Des del PRyA “ens fem aquesta pregunta des de fa anys de què serveix invertir en un eficaç sistema contra incendis si no fem el mateix quant a la prevenció d’aquests?”.
Des del Partit de Requena i Llogarets “portem diversos anys demanant una solució al Govern Valencià que evite el risc d’incendi, però veiem any rere any com el desinterés de l’administració valenciana ens té en un risc constant d’incendi. Des de la nostra formació considerem que és urgent reforçar les brigades forestals per a netejar les nostres muntanyes i crear un sistema eficaç de manteniment constant d’aquests”.
Des del Partit de Requena i Llogarets “continuarem denunciant a la greu situació de les nostres muntanyes fins que el govern socialista de Ximo Puig es prenga de debò la seua obligació i responsabilitat per a evitar que es cremen els nostres boscos”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*