Els vins de la DO València sedueixen a Amsterdam amb la Masterclass impartida pel reconegut sommelier Edwin Raben

Post també disponible en: Castellano

Els vins de la DO València van triomfar a la Masterclass impartida pel reconegut sommelier Edwin Raben, un dels comunicadors més influents de Països Baixos, qui durant 2 hores va poder mostrar en un exclusiu tast adreçada a el públic professional d’Amsterdam, la personalitat i el gran potencial dels vins elaborats amb varietats locals.

Els salons de l’Hotel Novotel Amsterdam City, van ser l’escenari escollit per al desenvolupament d’aquest seminari. en el qual sota el títol Revolució autòctona, es van presentar un total de 13 referències elaborades amb raïm de Marseguera, Verdil, Tortosí en blanques, i Arc, bonicaire, Monastrell, manar, Garnatxa Fina, Tintorera i Boval, en tintes. Uns vins que van triomfar entre els assistents, que van coincidir a destacar la magnífica qualitat i diversitat dels vins presentats, segons ha assenyalat Edwin Raben.

Panxut 100% Bonicaire, de la bodega  Vins de Leandro; La Mujer Caballo Azul 100% Arco, de Filoxera&Cia; Simeta 2018  100% Arco, de  Javier Revert Viticultores; Rocha  100 % Garnacha Fina, de Casa Lo Alto; Safrá   100% Mandó, de Celler del Roure; Frailes Dolomitas 100% Monastrell, de  Casa Los Frailes;  Los Escribanos   85% Monastrell y 15% Tintorera, de Anecoop Bodegas/Bodega La Viña; Neleman Robusta 100% Bobal, de Bodegas Neleman, són els vins negres que van participar en aquest seminari, juntament amb els blancs Rascanya 100% Merseguera, de Baldovar 923; Sericis 100% Merseguera, de Bodegas Murviedro; Blanc de Enguera 100% Verdil, de Bodegas Enguera; Versat 100% Verdil, de Clos CorVi; y Tortosí de Angosto 100 % Tortosí, de Bodegas El Angosto.

La iniciativa s’emmarca dins de Best of Spain Wine Challenge, organitzada per la Unió Espanyola de Tastadors, amb la finalitat d’impulsar la visibilitat dels vins d’Espanya, en els principals mercats internacionals. El president de la DO València, Cosme Gutiérrez ha manifestat la seva satisfacció “per l’excel·lent acollida d’aquest tast per part de l’públic professional, en un mercat com són els Països Baixos, representant una destinació molt important per als nostres vins”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*