El PRyA denúncia el retard de l’ajuntament en la concessió de llicències d’obra

Post també disponible en: Castellano

“La mala gestió del govern socialista de Mario Sánchez perjudica els veïns per la pèrdua de qualitat en els serveis públics de l’Ajuntament de Requena”, aseguren.

“Des del PRyA volem expressar la nostra indignació pel retard en la concessió de llicències d’obra per part de l’Ajuntament als veïns”, segons la formació. 

“Són diversos els ciutadans que s’han acostat a la nostra formació per a comentar-nos el problema que estan tenint per a realitzar obres en els seus immobles o parcel·les a causa d’aquests retards i que, en molts casos, estan perdent a les empreses d’obra de paleta que tenien contractades, doncs al no poder començar l’obra es faran altres treballs amb altres contractistes, uns perjudicis que paguen els requenenses”.

“Sense anar més lluny, una veïna ens va expressar el seu enuig al no tindre la llicència d’obra sol·licitada al gener, això vol dir que són sis mesos de retard, ara com ara, en els quals no tenen el permís per a poder començar els treballs d’obra de paleta”. 

Des del PRyA volen “informar els veïns que aquests retards es deuen a la falta de personal en el departament d’urbanisme, perquè els actuals treballadors d’aquesta secció no poden abordar l’enorme quantitat de treballat acumulat durant mesos per aquest motiu”. 

“Aquesta falta de personal en el departament d’urbanisme és degut a la mala gestió del govern socialista de Requena, el qual sembla no tindre fi a l’hora de col·lapsar qualsevol servei públic municipal per la falta de personal”. 

“Als anteriors problemes del SAT, Policia Local, neteja viària, manteniment del municipi, etc… ara se suma també la falta de personal en el departament d’urbanisme fins on pensa arribar a l’alcalde socialista Mario Sánchez per a començar a prendre mesures que solucionen la seua mala gestió?”.

“Aquesta és la conseqüència de no gastar els diners destinats als serveis públics per part del govern socialista per a tindre un superàvit que poder gastar en obres amb les quals intentar guanyar les pròximes eleccions municipals, una cosa lamentable perquè han provocat un perjudici als veïns durant aquests anys a causa de la pèrdua de qualitat en els serveis públics”.

Des del PRyA demanen a l’alcalde socialista Mario Sánchez “que prenga les mesures necessàries d’augment de personal en el departament d’urbanisme per a agilitar la concessió de llicències d’obra”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*