El PRyA denúncia el retard en les obres del frontó del poliesportiu de Requena

Post també disponible en: Castellano

En les fotos es pot apreciar com les obres a penes han avançat des de principis d’agost fins a finals d’octubre, després de dos mesos paralitzades

Des del Partit de Requena i Llogarets no poden “entendre per què es van iniciar unes obres en el frontó situat en la poliesportiu municipal a l’agost, quan més l’utilitzaven els usuaris, si hui dia a penes s’han dut a terme els treballs”. 
“Aquestes obres van començar a l’agost i a la fi d’octubre a penes han caminat, perquè han estat parades aquestes obres durant al voltant de dos mesos”.
“Recordar que aquestes obres estan destinades a la construcció d’un rocòdrom dins del frontó, eliminant un 25% de la pista, de manera que la seua reduïda grandària dificultarà penosament la pràctica esportiva de manera considerable. Des del PRyA considerem que s’hauria d’haver projectat el rocòdrom en qualsevol altre lloc en comptes de destrossar el frontó més utilitzat pels requenenses en tot el municipi”. 
“És per això que a l’agost sol·licitem que no es començaren les obres quan més s’utilitza el frontó, que és a l’estiu, perquè així els ciutadans pogueren utilitzar-lo, ja que el prioritari és donar l’oportunitat als requenenses de fer esport quan més temps lliure tenen, que és en època estival”. 
“Amb l’obstinació del govern socialista de Mario Sánchez de començar les obres a l’agost, ni han pogut utilitzar el frontó els requenenses ni ha caminat l’obra”.
“Des del Partit de Requena i Llogarets demanem al govern socialista de Requena que, com que el perjudici de l’obra per a la pràctica esportiva del frontó ja no té possibilitat de tornada arrere, almenys s’hauria de prioritzar la finalització d’aquesta per a posar-lo de nou a la disposició dels veïns i recuperar com més prompte millor els dos mesos de paralització de les obres”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*